Het verhaal

 

Algemene Regels
1.1 tot 1.8

1.1 Bij deelname en dus registratie bij het spel ga je akkoord met de voorwaarden en regels die in dit reglement zijn vermeld. Bij het niet naleven van het reglement heeft het beheer van het spel het recht om de toegang, zonder enige vorm van verantwoording aan de desbetreffende overtreder, per direct voor een onbepaalde tijd te ontnemen.

1.2 De website heeft een verbod op elke vorm van haat, discriminatie, pesterijen of een andere vorm in deze richting. Deze vormen mogen dus nadrukkelijk niet worden ge-uit in teksten of afbeeldingen.

1.3 Voor het melden van valsspelers kunnen beloningen worden gegeven door de Beheerder, welke echter niet gegarandeerd worden.

1.4 Ben je jonger dan 16 jaar, vraag dan eerst toestemming aan je ouders voordat je belcredits aanschaft.

1.5 Er mogen en kunnen grote of kleine, al dan niet spelinhoudelijk wijzigingen in het spel plaatsvinden, ook tijdens een eventuele ronde gestart door de beheerder.

1.6 Elke gebruiker dient de aanwijzingen van een crewlid op te volgen. Bij het niet naleven van de aanwijzingen van een crewlid kan de toegang tot de website en dus het account worden ontnomen. Wanneer dit crewlid onredelijk is tegen jou als speler, kun je dit aankaarten bij de eigenaar van het spel.

1.7 Door akkoord te gaan met dit reglement geef je de beheerder toestemming je e-mailadres in de toekomst te gebruiken voor andere projecten of je op de hoogte te houden wat betreft dit spel.

1.8 De speleigenaar heeft op ieder moment het recht om dit reglement / deze voorwaarden te wijzigen.

 

 

Forum Regels
2.1 tot 2.6
2.1 Het vals beschuldigen van mensen, dus beschuldigen op het forum zetten zonder goede beredenering, wordt niet getolereerd. Als je iemand ergens van verdenkt,meld dit dan aan een van de crewleden. Voorzie je melding van voldoende bewijs, aangezien het anders eveneens een valse beschuldiging is. 

2.2 Het forum is onder andere bedoeld als 'naslagwerk'. Kijk dus voordat je een topic opent of jouw vraag of opmerking al een keer eerder geplaatst is.

2.3 Plaats een nieuw topic altijd in het daarvoor bestemde forum gedeelte, dit scheelt een hoop ergenis.

2.4 Voel je niet verplicht te antwoorden op ieder topic dat voorbij komt. Reageer alleen maar als je een nuttige toevoeging hebt. Dit voorkomt dubbele berichten, nutteloze berichten, etcetera.

2.5 Andere websites promoten op het forum zonder toestemming (spam) kan worden bestraft met het ontnemen van de toegang tot het spel en dus verwijdering van het account.

2.6 Het forum is niet bedoeld om andere leden of families de oorlog te verklaren.

 

Spel & Forum Overtredingen
3.1 tot 4.1

3.1 Afhankelijk van de overtreding en de frequentie van deze overtreding door de speler, kan de game eigenaar één van de volgende straffen toepassen:

- een waarschuwing.

- een communiecatie ban.

- een permanente communicatie ban

- een complete reset.

- een familie reset.

- een ip blokering.

3.2 Mocht de overtreding van dusdanige ernst worden verklaard, dan kan het beheer van het spel naar de politie stappen om aangifte te (laten) doen. Wij zullen volledig meewerken.

4.1 Vals spelen is ten strengste verboden. Excuses maken heeft geen zin; mocht je betrapt worden dan zal je account wellicht verbannen worden door de beheerder. Als je een fout in het spel hebt ontdekt en daarvan gaat profiteren is dat niet toegestaan. Je kan dan een ban verwachten.

 

 

Eigenaar en Accounts
5.1 tot 6.4

Eigenaar

5.1 De eigenaar heeft het recht om jouw account te wijzigen of te verwijderen. Hier is geen discussie over mogelijk.

5.2 De eigenaar heeft de rechten om alles te zien en te doen. Zij kunnen nergens aansprakelijk voor worden gesteld.

5.3 We zullen als crew altijd proberen alles te regelen en dit zo snel als het kan. Wij zijn echter geen machines, houdt daar dan ook rekening mee.

 

Accounts

6.1 Accounts mogen tegen geen enkele vergoeding worden doorverkocht, mits toestemming van de beheerder.

6.2 Inactieve accounts mogen worden verwijderd door de beheerder. Deze worden niet terug gezet.

6.3 Het in het bezit hebben van meerdere accounts is niet toegestaan. Wel mag er maximaal één ander persoon op dit spel spelen met hetzelfde IP-adres. Dit zou dan bijvoorbeeld een huisgenoot of een klasgenoot kunnen zijn. Hier dien je dan toestemming voor te vragen bij de beheerder.

6.4 Een account dat is verbannen zal niet weer toegang krijgen tot de site, tenzij de beheerder anders beslist.

 

Veiligheid en Belcredits
7.1 tot 8.3

7.1 Zorg er voor dat je wachtwoord niet makkelijk te kraken is voor anderen. Plaats ook geen openbare gegevens van jezelf op een door de beheerder gehost spel. Alles is op eigen risico!

 

8.1 Na het bestellen van belcredits kan de beheerder niet aansprakelijk worden gesteld voor enige opgelopen schade. Ben je minderjarig, vraag dan eerst toestemming aan een ouder of verzorger. Vraag ook altijd toestemming aan de eigenaar van een telefoon, indien daar gebruik van wordt gemaakt.

8.2 Bij problemen bij het bestellen van belcredits kan je terecht via een bericht naar de beheerder. Vermeld altijd een aantal gegevens: tijdstip, uitleg van het probleem, het gebruikte telefoonnummer en dergelijke.

8.3 Belcredits mogen niet verkocht worden voor echt geld.

Aanvullende Voorwaarden
9.1 tot 9.7

9.1 Hou de chat gezellig en rustig. Dus geen oneindige discussie's en spam alsook geen negatieve uitlatingen over het spel op de chat.

9.2 De chat wordt niet spammatig gebruikt voor reclame en promotie van je bezittingen of je familie.

9.3 Op de chat- Forum gebruiken we geen vetgedrukt,onderlijnend , gekleurde of schuine tekst. Kleur is tevens op het hele spel verboden en wordt enkel door Crewleden gebruikt!

9.4 We praten Algemeen Beschaafd Nederlands op de chat.

9.5 Communicatie regels gelden als aanvullende algemene voorwaarden

9.6 Leden die niet spelen maar alleen komen om te doneren aan andere spelers worden pertinent verbannen

9.7 Er mogen ook geen email adressen worden doorgegeven op de mini-chat

Snelle Huisregels

- Spam(reclame) in de chat en in PM (persoonlijke mail) en vragen om iemands zijn/haar e-mail adres/skype is verboden.
- Reclame voor een andere maffia site's is niet toegestaan.
- Vragen aan bekenden van je in de mini chat kom op skype etc, is niet toegestaan. Stuur elkaar een persoonlijke mail in game.
- Schelden is niet toegestaan. Behandel elkaar netjes en respectvol. Geef elkaar een respectpunt bijvoorbeeld Knipogen
- Ruzie maken in de chat? Waar twee vechten hebben twee schuld. Wij maken geen onderscheid hier in.
- Schelden / beledigen van crewleden in de chat of per PM? Ook wij zijn gewoon mensen en wensen zo behandeld te worden. Stuur ons een fatsoenlijke PM en wij zullen zeker reageren, als u het ergens niet mee eens bent. Heb geduld met een antwoord terug, ook Crewleden zijn vaak bezig.
- Chat als marktplaats gebruiken? Wij hebben een veiling hier op de site, deze kan gebruikt worden voor het kopen en verkopen van een aantal zaken. Geen verkoop praatjes in de chat. En heb je iets nodig zoek het daar. Ook niet gaan lopen vragen om bv. Geld en belcredits in de chat(bedelen is niet toegestaan).
- Sexsueel getinte opmerkingen? Sexsueel getinte opmerkingen worden niet geaccepteerd in de chat. Hier volgt een waarschuwing op en bij herhaling 24 uur communicatie ban. Ook sexsuele opmerkingen-praatjes per mail is niet toegestaan, zo ook porno plaatjes in uw profiel.

Taalkeuze:    Nederlands    English